Grondverzetbedrijf

Grondverzetbedrijf met oog voor uw wensen

Wanneer u op zoek bent naar een grondverzetbedrijf voor uw werkzaamheden, dan bent u bij Grondverzet H. Hesselink aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij grondwerk voor uw tuin, maar ook bij grotere projecten, zoals het leggen van een fundering, kunnen wij u helpen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, dus welke klus u ook heeft, wij kunnen u van dienst zijn. Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Meer dan een grondverzetbedrijf

Grondverzet H Hesselink biedt u meerdere diensten dan alleen grondverzet. Wij zijn als bedrijf breed inzetbaar. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Grondwerk voor uw tuin
  • Bestrating
  • Graafwerkzaamheden
  • De levering van grond en zand
  • Snoei- en maaiwerkzaamheden

Dit is maar een klein overzicht van de werkzaamheden die ons grondverzetbedrijf voor u kan verrichten. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Grondverzetbedrijf

Klantgericht

Wij vinden klanttevredenheid zeer belangrijk en dit is dan ook terug te vinden in diverse facetten van onze werkwijze. Ons grondverzetbedrijf zet graag net een stap extra om geheel aan uw wensen te kunnen voldoen. Wij verzorgen uw werkzaamheden van begin tot eind. Dit betekent wij alles netjes achter laten als wij klaar zijn. Eventueel afval wordt door ons opgeruimd en weggevoerd.

Flexibele werktijden

Om volledig op uw wensen te kunnen inspelen, zijn onze werktijden flexibel. Wij werken dus niet van negen tot vijf, maar wij houden rekening met u en uw drukke leven. Wanneer u een afspraak maakt met ons grondverzetbedrijf, dan kijken wij met u naar de mogelijkheden. In overleg bepalen we dan samen op welk tijdstip de werkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden.

Meer informatie? Neem direct contact met ons op

Wilt u van de mogelijkheden van ons grondverzetbedrijf gebruikmaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan heel eenvoudig door het contactformulier op onze website in te vullen. Natuurlijk kunt u ook bellen naar 06 53 253 702 of een mail sturen naar info@grondverzethesselink.nl voor meer informatie over de diensten van ons grondverzetbedrijf.