Oprit bestraten

Laat uw oprit bestraten

Wilt u uw oprit bestraten? Grondverzet H. Hesselink kan u dan helpen. Wij beschikken over deskundig personeel en de modernste machines om u op dit gebied uitstekend van dienst te kunnen zijn. De grootte van uw oprit maakt niet uit, want wij hebben het juiste materiaal om iedere klus tot een goed einde te brengen. Daarnaast werken wij met zowel bedrijven als particulieren. Wilt u meer weten over het aanleggen van een oprit? Neem dan vandaag contact met ons op.

(Sier)bestrating voor uw tuin

U kunt Grondverzet H. Hesselink ook inschakelen wanneer u uw tuin wilt laten bestraten. Wij kunnen ervoor zorgen dat binnen korte tijd uw achtertuin van niets verandert in een prachtig plek. Eerst zullen wij ervoor zorgen dat de oude grond afgegraven wordt en dat er nieuwe grond gestort wordt. Welke ondergrond geplaatst wordt, is afhankelijk van het type bestrating. Voordat onze werkzaamheden beginnen, zullen wij dit uiteraard uitvoerig met u bespreken. Daarna wordt de ondergrond vlak gemaakt en kan het bestraten beginnen.

Onze andere diensten

U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres wanneer u uw oprit wilt laten bestraten. Grondverzet H. Hesselink kan u ook van dienst zijn bij:

  • Het bestraten van bijvoorbeeld uw terras of uw oprit
  • Verschillende graafwerkzaamheden
  • Het leveren van zand en grond
  • Diverse soorten grondwerk

Grote en kleine projecten

Wij werken samen met bedrijven en particulieren. Dus of u nu een oprit wilt laten bestraten of u wilt achter uw bedrijf een parkeerplaats laten aanleggen, wij kunnen u helpen. Wij beschikken over het materieel om zowel grote als kleine projecten uit te kunnen voeren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op.

Oprit bestraten

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het bestraten van bijvoorbeeld uw terras? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook kunt u bellen naar 065 3 253 702 of mail naar info@grondverzethesselink.nl. Wij vertellen u graag over meer over het bestraten van uw tuin of uw oprit.