Grondverzet Dieren

Voor al uw grondwerk in Dieren

Zoals onze naam al zegt, kunt u ons voor verschillende soorten grondwerk in Dieren inzetten. Zo kunt u ons inhuren voor grondverzet, maar ook voor graafwerkzaamheden. Wij beschikken over het materieel om zowel grote als kleine klussen uit te voeren. Dus of u nu een vijver wilt laten uitgraven of een fundering wilt laten afgraven, wij kunnen u hierbij helpen.

Het adres voor bestrating

Wanneer u op zoek bent naar een grondverzetbedrijf in Dieren die uw oprit bestraten kan, dan bent u bij Grondverzet H. Hesselink op de juiste plek. Wij hebben verschillende machines, waardoor wij deze klus binnen korte tijd afgerond hebben. Of u nu een grote of kleine oprit bestraat wilt hebben, wij beschikken over het materieel om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Voordat wij beginnen met betegelen wordt de grond eerst vlak gemaakt, zodat uw oprit er netjes uit komt te zien. Tevens kunt u ons ook in Dieren inschakelen voor het bestraten van bijvoorbeeld een parkeerplaats of terras.

Wij zorgen voor uw snoei- en kapwerk

Wij kunnen u ook van dienst zijn door uw haag te snoeien Wij onderscheiden ons van andere grondverzetbedrijven door dit als aanvullende service te bieden. Het kappen van een boom vergt de juiste kennis om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Wij beschikken over die kennis en daarnaast hebben wij ook het materiaal om uw boom of haag snel en vakkundig te snoeien of te kappen.

Grondverzet H. Hesselink zorgt voor alles

Het mag eigenlijk voor zich spreken, maar nadat onze werkzaamheden in Dieren zijn afgerond, ruimen wij alles netjes op. Eventueel afval wordt door ons naar de stortplaats gebracht. Het maakt niet uit hoeveel dit is. Wij beschikken over de machines om alles keurig achter te laten en doen dit dan ook. Denk aan een kiepwagen die 14 ton kan vervoeren. Wij zorgen dus van begin tot eind dat alles voor u geregeld wordt. Wij kunnen zelfs voor u een riolering aanleggen.

Meer informatie?

Wilt u van een van onze diensten in Dieren gebruikmaken of wilt u meer weten? Dat kan. U kunt direct contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site of bel naar 06 53 253 702. Natuurlijk kunt u voor uw werkzaamheden in Dieren ook direct een offerte aanvragen.

Grondverzet Dieren