Kiepwagen

Wilt u een kiepwagen huren?

Bent u op zoek naar een kiepwagen voor het vervoeren van materiaal? Dan kan Grondverzet H. Hesselink u hierbij helpen. Wij beschikken over onder andere een kipper die tot 14 lading kan hebben. Wilt u meer weten over het materieel dat wij hebben? Kijk dan eens onder het kopje machinepark op onze website.

Servicegericht grondverzetbedrijf

Wij vinden de wensen van onze klanten uitermate belangrijk en dit vindt u dan ook terug in verschillende facetten van onze aanpak. Wij zetten net dat extra stap om volledig aan uw eisen te kunnen voldoen. Zo schakelen wij onze kiepwagen in, mocht er afval ontstaan tijdens onze werkzaamheden en deze moet afgevoerd worden. Ook zijn onze werktijden flexibel om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Levering van zand en grond

Wij kunnen u ook helpen wanneer u zand of grond vervoerd wilt hebben. Het kan zijn dat u nieuwe grond in uw tuin gestort wilt hebben of misschien wilt u juist oude grond afvoeren. Voor beide werkzaamheden kunt u Grondverzet H. Hesselink inschakelen. Wij beschikken over een kiepwagen die 14 ton aan landing kan vervoeren. Dus zelfs voor het leveren van grote hoeveelheden zand kunt u bij ons terecht.

Kiepwagen voor grondwerk

U kunt Grondverzet H. Hesselink ook inschakelen voor grondwerk. Dit kunnen grote projecten zijn, maar ook voor de kleinere projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u ons inzetten voor grondwerk voor uw tuin. Denk dan bijvoorbeeld aan de aanleg van een vijver of zwembad. U kunt ons ook inzetten voor het uitgraven van funderingen en kelders. Het overtollige zand kan door ons afgevoerd worden door middel van een kiepwagen die 14 ton kan vervoeren.

Kiepwagen

Snoei- en kapwerk

Grondverzet H. Hesselink kan u ook uw kap- en snoeiwerk uit handen nemen. Niet alleen beschikken wij over het materiaal om deze werkzaamheden op een veilige manier uit te voeren, maar wij brengen het groenafval met onze kiepwagen naar de stortplaats. Wij regelen uw snoei- of kapwerk van begin tot eind voor u.

Meer weten over de inzet van een kiepwagen?

Wilt u meer weten over het inschakelen van onze kipper? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier op onze site. Ook kunt u bellen naar info@grondverzethesselink.nl of mailen naar 06 53 253 702. Wij vertellen u graag meer over het inhuren van onze kiepwagen.