Grondwerk

Dé expert voor al uw grondwerk

Grondwerk is maatwerk. Het is dan ook van belang dat u een bedrijf inschakelt dat niet alleen rekening houdt met uw wensen, maar ook de benodigde kennis in huis heeft om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren. Grondverzet H. Hesselink kan u op dit gebied van dienst zijn. Wij hebben al jarenlange ervaring op het vlak van grondwerk. Welk project u ook heeft, wij kunnen iedere klus voor u naar wens uitvoeren en waar nodig advies geven. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Kijk dan eens onder het kopje projecten op onze website.

Klanttevredenheid en service

Waarin wij ons onderscheiden van andere grondverzetbedrijven is dat wij meer bieden dan alleen grondwerk. Wij hebben klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan. Wij doen dan ook net dat beetje extra om aan uw wensen te voldoen. Mocht er afval ontstaan tijdens onze werkzaamheden, dan ruimen wij dit netjes op. Eventueel groenafval wordt naar de stortplaats gebracht, zodat u dit zelf niet hoeft te doen. Daarnaast hebben wij flexibele werktijden, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Soorten grondwerk

Grondverzet H. Hesselink is breed inzetbaar op het gebied van grondwerkzaamheden. Zo realiseren wij grondwerk voor:

  • Wegenbouw en bestrating
  • Uw tuin
  • Grote(re) projecten zoals voor wegen- en woningbouw

Wij leveren maatwerk en samen met u kijken wij naar wat Grondverzet H. Hesselink voor u kan betekenen. Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Wij werken met zowel bedrijven als particulieren

Of u ons wilt inschakelen voor het aanleggen van een zwembad of dat u ons bedrijf wilt inzetten voor de bestrating van uw oprit, wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Grondwerk

Wij beschikken over de juiste machines en deskundig personeel om u bij zowel grote als kleine projecten voor grondwerk uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u van onze diensten gebruikmaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen. Deze vindt u op onze site. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 06 53 253 702. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij helpen u graag met uw grondwerk.