Haag snoeien

Laat uw haag snoeien door een specialist

Het is verstandig om een deskundig bedrijf in te schakelen wanneer u uw haag wilt snoeien. Wij van Grondverzet H. Hesselink kunnen u op dit gebied uitstekend van dienst zijn. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om uw heg binnen korte tijd te knippen. Daarnaast wordt het groen afval direct door ons opgeruimd. U hoeft dus zelf niets te doen. Meer weten? Neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Snoei-, kap- en maaiwerzaamheden

Wanneer u uw haag wilt laten snoeien, dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw heg op een snelle en efficiënte manier te snoeien. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het maaien van grasvelden en het kappen van bomen. Zelfs het verwijderen van grote bomen is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben deskundige medewerkers, die precies weten hoe zij dit aan moeten pakken. Zij kunnen uw boom kappen of haag snoeien zonder dat u het risico loopt dat er iets misgaat.

haag snoeien

Wij regelen alles

Wanneer u ons inschakelt voor het snoeien van uw haag, dan zorgen wij dat alles van begin tot eind voor u geregeld wordt. Dit betekent niet alleen dat wij het snoeiwerk op ons nemen, maar wij zorgen er ook voor dat het groen afval afgevoerd wordt. Wij beschikken over een kiepwagen die 14 ton lading kan vervoeren. Dus hoe groot uw haag ook is, wij kunnen ervoor zorgen dat alles netjes gesnoeid wordt en dat het afval opgeruimd is. Zo hoeft u zelf niet naar de stortplaats te rijden.

Wij werken klantgericht

Grondverzet H. Hesselink heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook terug te vinden in onze werkwijze. Wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind voor u geregeld wordt. Daarnaast hebben wij flexibele werktijden. Wij werken niet van negen tot vijf, maar kijken samen u naar het beste moment waarop wij langs kunnen komen om uw haag te snoeien.

Meer informatie?

Wilt u gebruikmaken van onze diensten of wilt u graag meer informatie over het snoeien van uw haag? Vul dan direct het contactformulier op onze website in. U kunt ook bellen naar 06 53 253 702 of mailen naar info@grondverzethesselink.nl. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek onze mogelijkheden wat betreft het snoeien van een haag door ons bedrijf.