Grondverzetbedrijven

Specialist in grondwerkzaamheden

Wanneer u een riolering wilt laten aanleggen, dan zijn kunt u de hulp van Grondverzet H. Hesselink inschakelen. Met onze persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van andere grondverzetbedrijven. Wij kijken verder dan de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Grondverzet H. Hesselink houdt ook rekening met uw wensen. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan direct contact op.

Waar wij ons onderscheiden van andere grondverzetbedrijven

Wij zijn niet zomaar een grondverzetbedrijf. Waar andere grondverzetbedrijven zich vooral focussen op grondwerk, bieden wij onze klanten meerdere diensten aan. Dat is niet het enige. Wij hebben klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom regelen wij uw werkzaamheden van begin tot eind voor u. Zo regelen wij het opruimen van eventueel afval voor u. Daarnaast werken wij niet van negen tot vijf. Wij spreken samen met u af wanneer werkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden. Op die manier passen wij ons aan aan uw wensen.

Wat kunnen wij voor u doen?

De meeste grondverzetbedrijven bieden maar een beperkt aantal diensten aan. Grondverzet H. Hesselink biedt u verschillende mogelijkheden:

  • Wij regelen de levering van zand of grond voor u
  • Wij kunnen helpen bij graafwerkzaamheden
  • U kunt ons inschakelen voor het bestraten van bijvoorbeeld uw parkeerplaats of oprit
  • Wij kappen bomen voor u

Dit is slechts een greep uit de diensten die wij aanbieden. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Grondverzetbedrijven

Verschillende soorten projecten

Waar andere grondverzetbedrijven ervoor kiezen om zich te richten op alleen particulieren of alleen bedrijven, kunt u bij ons altijd terecht. Hetzelfde geldt voor de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Of het nu gaat om het graven van een kleine vijver in uw tuin of het bestraten van een grote parkeerplaats, wij beschikken over het materiaal en vakkundig personeel om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Kijk dan eens onder het kopje projecten op onze site.

Voordelen van onze service

Wij onderscheiden ons op verschillende manieren van andere grondverzetbedrijven. Zo:

  • Zijn onze werktijden flexibel
  • Kunt als bedrijf maar ook als particulier van onze diensten gebruikmaken
  • Beschikken wij over een groot machinepark
  • Houden wij rekening met uw wensen

Meer weten?

Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan door het contactformulier, dat u op onze website kunt vinden, in te vullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 06 53 253 702 of u kunt een mail sturen naar info@grondverzethesselink.nl.